Om Lennart Øster og Xcale Group

Læs hvad jeg kan gøre for dig og din forretning

Hvem er jeg og Xcale Group?

Mit navn er Lennart Øster og jeg har startet Xcale Group (udtales Scale) fordi min store passion er at bruge min viden til at vækste virksomheder gennem bedre Online Markedsføring samt at lære fra mig gennem mine kurser og forløb.

Xcale opstod som følge af min passion for at se ting vokse og skalere. Navnet omslutter essensen af mig. Nemlig mit iværksætter-gen, der utrættelig arbejder for at skaber resultater for mine kunder.

Jeg har for længe siden besluttet at jeg ikke ønsker at være en del af et bureau. Det vil jeg ikke fordi der er for meget ”overhead”: For megen tid der går til projektstyring og lønninger af personale der ikke skaber direkte værdi for dig.

Derfor består Xcale også kun af mig. Det er mig der rådgiver dig, det er mig der udfører opgaverne og mig der leverer resultaterne.

Hvorfor så kalde det Group? Virksomheden består af flere ben. Herunder konsulent, mentor forløb, kurser og hele mine Free Stuff sektion, hvor jeg hjælper så godt jeg kan.

Hvis du gerne vil vide mere om hvad jeg kan tilbyde dig så læs mere på LennartØster.dk

Jeg elsker at hjælpe andre til at få succes og bruger en god del af min tid på at lave videoer eller skrive indlæg, som kan hjælpe andre til at opnå resultaterne de ønsker.

Mentor Forløb og Rådgivning

Vil du gerne have mere end det så kan du arbejde sammen med mig på enten 1-1- forløb eller blive en del af mit Marketing netværk, hvor jeg hjælper dig løbende. Du får altså din egen private rådgiver lige ved hånden.

Det er måden, hvorpå jeg kan hjælpe dig, mere direkte. Det er for dig der ikke er 100 meter mester i alle discipliner inden for markedsføring eller for di der gerne vil have en i baghånden, som kan hjælpe dig med enten at sige ja eller nej til den retning du har valgt. Det kan f.eks. være på et SEO-Spørgsmål, hvor du mener du har ret, men gerne lige vil bekræftes inden du kaster mange timer efter en rettelse.

Du kan også vælge at gå skridtet videre. Her kan jeg bedre fordybe mig i din virksomhed og dermed vil mine svar også være mere specifikke for dig og din forretning.

Sidst har jeg forløb, hvor jeg hjælper dig igennem fra start til slut. Du får timer med mig online og eventuelt ansigt til ansigt i den helt virkelige verden. Du får hjælp og jeg har masser tid til at fordybe mig i din virksomhed.

Konsulent

Hvis du har nogle konkrete problemer du gerne vil have løst her og nu kan du hyre mig som konsulent. Det er ikke mange timer jeg har til det om måneden, men du kan være sikker på at når jeg arbejder så går det hurtigt og du får noget for pengene.

Kurser

Hvis du er mere til at sidde hjemme i stille og trygge omgivelser og blive klog på nye emner, så er mine kurser noget for dig. Jeg laver dem så jeg pædagogisk forklarer på en nem måde, hvordan du griber forskellige områder an. Du får masser muligheder for at spørge mig direkte og det er klart den billigste måde at få min viden på.